Saggthem

by elias
Collection


SAGGTHEM -brändin toisessa erässä huppareihin ja housuihin painettiin Saggthem -double-logo glitterillä (silver, red, green). Vaatteiden pohjaväri on kaikissa musta, johon voit valita glitterin värin!

Kokotaulukot löydät instagramista @saggthem

SAGGTHEM glitter hoodie, black

Oversized huppari 80% puuvillaa ja 20% polyesteriä. Kaksinkertainen huppu, jossa kiristysnauha. Harjattu sisäpinta. Iso ja tilava kenguru-tasku. Tuplasti painettu Saggthem GLITTER -logo (silver/red/green).

Koot S-XXL
69,90€

Image

SAGGTHEM glitter joggers, black

Oversized housut 80% puuvillaa ja 20% polyesteriä.  Joustava vyötärö, jossa kiristysnauha. Harjattu sisäpinta. Molemmilla sivuilla taskut. Tuplasti painettu Saggthem GLITTER -logo (silver/red/green).

Koot S-XXL
69,90€

Image

SAGGTHEM pants, black

Housut 80% puuvillaa ja 20% polyesteriä. Joustava vyötärö ja musta nyöri. Harjattu sisäpinta. Molemmilla sivuilla taskut. Violetilla brodeerattu Saggthem graffity-logo.

Koot S-XXL
44,90€ (54,90€)

Image

SAGGTHEM pants, grey

Housut 80% puuvillaa ja 20% polyesteriä. Joustava vyötärö ja harmaa nyöri. Harjattu sisäpinta. Molemmilla sivuilla taskut. Valkoisella brodeerattu Saggthem graffity-logo.

Koot S-XXL
44,90€ (54,90€)

Image

Tilauslomake

  Choose Products to Order  Delivery Method
  Finnish Post (+6,90€)Pick up (free)

  Customer Details

  Tilausohjeet

  Tilauksesi jälkeen toimitamme sinulle laskun sähköpostilla, jonka voit maksaa Mobilepaylla tai tilisiirtona. Maksun kirjauduttua meille lisäämme tilauksesi toimituslistaan ja ilmoitamme milloin tuotteesi ovat lähetetty postitse tai noudettavissa Viihdekeskus Cosmicista. (Torikatu 31, Kauppakeskus Metropol, 2. krs.)

  Postitetun toimituksen lähetyskulut ovat 6,90 euroa/tilaus. Kahden tuotteen tilaajalle lähetyskulut ovat ilmaiset. Postitetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

  Saggthem

  by elias
  Merkin takana


  SAGGTHEM by Elias -tuotemerkin takaa löytyy nuoruuden intohimoa taidetta, muotia ja musiikkia kohtaan. Tervetuloa tutustumaan ensimmäiseen mallistooni.

  Saggthem

  Merkin takana

  Olen Elias Väänänen, joensuulainen 16-vuotias opiskelija ja intohimoni on aina ollut musiikki, taide ja muoti. Aloitin neljävuotiaana rumpujen soiton joensuulaisessa Musa-Pekassa ja parin vuoden jälkeen jatkoin rumpujen soiton opiskelua Joensuun konservatoriossa. Olen esiintynyt rumpalina keikoilla ja tällä hetkellä olen DJ:nä Viihdekeskus Cosmicissa viikonloppuisin.

  Tällä hetkellä opiskelen Pohjois-Karjalan Riveriassa liiketalouden ensimmäisellä vuosikurssilla. Viimeisen vuoden aikana vaatteet sekä muoti ovat vieneet minut täysin mukanaan sekä työskentely DJ:nä on intohimoni.

  Story of SAGGTHEM

  Saggthem

  Olin jo pitkään haaveillut omasta vaatemerkistä. Eräänä kesäpäivänä olimme kavereideni kanssa kaupungilla hengailemassa ja sain kuulla useilta ihmisiltä, että housujani pitäisi nostaa ja että ne roikkuivat aivan liian alhaalla.

  Samana iltana juuri ennen nukahtamista sain päähäni, että SAGGTHEM on vaatemerkkini nimi, joka on siis suomennos sanoista ”roikota niitä”. Sinä yönä piirtelin vihkoon logoja ja malleja vaatteista aina aamuun asti. Seuraavana yönä lopullinen logo olikin jo viimeistelyä vaille valmis ja näin syntyi SAGGTHEM.

  Image

  Saggthem

  by elias
  © 2022 Elias Väänänen
  Image
  Image